PM Bygg Byggservice Växjö

Information om PM Bygg! 

Vi är den personliga byggfirman som utför det mesta inom bygg till både företag och privatpersoner. För oss är varje kund lika viktig och vårt fokus är alltid på högsta kvalitet och att kunden alltid skall bli hundraprocentigt nöjd med vårt arbete. Som kund till oss är det era önskemål och behov som ligger till grund för vårt goda samarbete och en tydlig och nära dialog är avgörande.

Vi har lång erfarenhet inom byggbranschen och bred kompetens för det mesta inom bygg. Vårt arbete präglas av yrkesstolthet och personlig service med stort ansvarstagande.

Vi utför allt från nybyggnation till renoveringar och reparationer. Vi lägger tak, bygger ut hus, bygger altaner och uterum, byter fönster, renoverar kök och badrum och mycket mer. Vi har kompetensen och resurserna för att leverera ett hållbart slutresultat av högsta kvalitet som är estetiskt tilltalande.

Historia

Per och Magnus har mer än 25 års erfarenhet från byggbranschen och drev under slutet av 90-talet sina verksamheter i enskilda firmor. I början av 2000-talet slog de ihop sina påsar och PM Bygg (Per Magnus Bygg AB) bildades.

Våra samarbetspartners

Ibland behöver vi ta hjälp av andra duktiga företag och hantverkare. Nedan är några företag som vi har ett nära samarbete med.

Elkraft Växjö

Rörmokeriet i Växjö

Vi är den personliga byggfirman som utför det mesta inom bygg till både företag och privatpersoner